بررسی صفر تا صد شرایط مهاجرت ماما به کانادا

بررسی صفر تا صد شرایط مهاجرت ماما به کانادا

  • آیا می دانستید که مهاجرت ماماها به کانادا در دهه گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است؟ اگر قصد مهاجرت به عنوان ماما را دارید و کانادا را انتخاب کرده اید، به شما تبریک می گویم! مامایی یکی از مشاغل مهم در نظام سلامت هر کشوری است. کشور پیشرفته و مهاجرپذیر کانادا در سال های اخیر در رشته های مختلف از جمله مامایی با کمبود نیروی کار مواجه بوده و نیاز خاصی به متخصص دارد. سوال اینجاست که برای ورود به این کشور به چه مدارک و مهارت هایی نیاز دارید و چه اقداماتی باید انجام دهید؟ در این مقاله به همه چیز در مورد مهاجرت ماما به کانادا می پردازیم تا تمامی ابهامات و سوالات شما در این زمینه برطرف شود. ما به شما قول می دهیم که در پایان این مقاله ایده واضح تری در مورد مهاجرت به کانادا به دست خواهید آورد.

    آشنایی با مدارک و مهارت‌های مورد نیاز برای پذیرش ماما در کانادا

    افرادی که قبل از مهاجرت در رشته مامایی تحصیل کرده اند باید شرایط مهاجرت مامایی به کانادا را به طور کامل بررسی کنند تا در این راه با مشکل مواجه نشوند. برای دریافت ویزای مامایی کانادا باید مدارک زیر را داشته باشید:

    • باید آموزش های رسمی دوره مامایی که معادل با مدرک لیسانس مامایی از کشور کانادا است را گذرانده باشید.
    • ·                   پرونده شما توسط خدمات آموزش جهانی و سازمان بین المللی خدمات ارزیابی صلاحیت بررسی شده باشد
    • حداقل در تولد یک نوزاد که به ثبت رسیده است، حضور داشته باشید
    • باید فرم‌های موردنظر درباره ارزیابی تایید آموزش و تجربه قبلی را تکمیل کنید
    • باید مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسوی با حداقل نمره موردنیاز را داشته باشید

    پس از ارسال این مدارک، فرم درخواست شما مستقیماً به کالج ارسال می شود و سپس مورد ارزیابی قرار می گیرد.اگر واجد شرایط کار به عنوان مامایی در کانادا هستید، باید برای آزمون مامایی کانادا (CMRE) و OSCE (OSCE) با PLEA یا دستورالعمل های پیوند ثبت نام کنید. پس از گذراندن این آزمون ها نوبت به ارسال مدارک می رسد.

    در این مرحله شما باید مدارکی را داشته باشید که نشان می دهد در اورژانس مامایی، احیای نوزادان و ارزیابی سلامت جنین مهارت دارید و برای دریافت گواهی CPR اقدام کنید. سوابق جنایی شما در یک سال اخیر نیز بررسی می شود و سپس در صورت انجام تمامی مراحل با پرداخت هزینه ثبت نام به عنوان مامایی در کانادا شروع به کار خواهید کرد. در تمامی این مراحل کارشناسان در کنار شما خواهند بود.

    آشنایی با مدارک و مهارت‌های مورد نیاز برای پذیرش ماما در کانادا

    نحوه معادل سازی مدرک مامایی در کانادا چگونه است؟

    متقاضیان ورود به کانادا برای کار در مامایی در این کشور باید مدارک خود را با سایر رشته های پزشکی و پیراپزشکی مطابقت دهند. معادل سازی مدرک مامایی در کانادا مطابق با قوانین آن کشور انجام می شود و انتخاب استان نیز در این فرآیند موثر است. زیرا هر استان قوانین و سازمان های نظارتی خاص خود را دارد.

    گرایش های مختلف رشته مامایی؛ از مامایی تا دستیار پزشک

    ماماها پس از مهاجرت به کانادا می توانند در موقعیت های مختلفی مشغول به کار شوند.هر یک از این عناوین وظایف زیادی را برای افراد تعیین می کند و حقوق آنها نیز متفاوت است. از رایج ترین موقعیت های شغلی مامایی در کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • ماما
    • ·                   دستیار پزشک
    • ·                   دستیار بیهوشی
    • ·                   پزشک پرستار
    • ·                   پرستار کلاس پیشرفته

    این افراد می توانند در کلینیک های مامایی مستقر در بیمارستان ها، کلینیک های بهداشت عمومی و کلینیک های خصوصی که تحت نظارت خودشان اداره می شوند، کار کنند. همچنین مراکز زایمانی که محیطی مشابه زایمان در خانه را فراهم می کنند، یکی از محبوب ترین مکان ها برای کار ماماها در کانادا محسوب می شوند. برای دریافت ویزای کانادا و کار در این کشور می توانید از روش های مختلفی مانند پیشنهاد شغلی یا ویزای کار استفاده کنید.

    وظایف شغلی یک ماما در کانادا چیست؟ مراقبت‌های قبل و بعد از تولد نوزاد

    مامایی یکی از مشاغل پر تقاضا در کانادا در سال های اخیر بوده است. وظایف ماماها با توجه به سمت های مختلف آنها مشخص می شود. اگر افراد در زمینه اصلی مامایی فعالیت می کنند، وظایفی مانند مراقبت های اولیه از مادر و نوزاد در دوران بارداری، غربالگری و تشخیص آزمایشگاهی سلامت مادر و جنین را بر عهده دارند.

    آشنایی با بهترین استان‌های کانادا برای کار در رشته مامایی

    ماماها همچنین می توانند راهنمایی هایی را در مورد نحوه مراقبت از نوزادان و کودکان به مادران ارائه دهند.وظایف این افراد تنها در دوران بارداری ختم نمی شود و پس از آن باید اصول اولیه نگهداری از نوزاد، تغذیه و ورزش مناسب زنان پس از زایمان را نیز به آنها یادآوری کنند. تشخیص و درمان بیماری در مادر یا نوزاد بر عهده ماما نیست و در صورت مشاهده علائم مشکوک باید مادر را به پزشک متخصص ارجاع دهد.

    آشنایی با بهترین استان‌های کانادا برای کار در رشته مامایی

    حقوق ماما در کانادا چقدر است؟

    هزینه کار، زندگی و همچنین درآمد مشاغل مختلف مانند مامایی در هر استان کانادا متفاوت است. در میان ایالت هایی که بیشترین درآمد را برای ماماها دارند می توان به هی ریور، ساسکاتون، وینیپگ، سوئیفت کرنت، فورت کواپل و گاندر اشاره کرد. درآمد یک ماما در این استان ها بیش از 43 دلار در ساعت تخمین زده می شود. برای انتخاب بهترین ایالت برای مهاجرت ماما به کانادا، باید علاوه بر حقوق، شرایط دیگری را نیز در نظر بگیرید و سپس بر اساس آن اقدام کنید.

    برای مهاجرت به کانادا به عنوان ماما می توانید از ویزای چند بار ورود استفاده کنید. این ویزا اغلب برای مهاجرت کاری استفاده می شود و مزایای زیادی دارد. برای آشنایی بیشتر با این نوع ویزا پیشنهاد می کنیم مقاله مولتی ویزا چیست؟حقوق ماماها در کانادا معمولا با توجه به توانایی ها، مهارت ها و موقعیت شغلی افراد تعیین می شود و نمی توان آن را مبلغ ثابتی در نظر گرفت. علاوه بر این، نرخ دستمزد در استان های مختلف نیز با یکدیگر متفاوت است. البته میانگین حقوق حدود 27 تا 67 دلار به ازای هر ساعت کار است.

    حقوق ماما در کانادا چقدر است؟

    مامایی یکی از پردرآمدترین مشاغل در کانادا است که جای پیشرفت زیادی دارد. بنابراین اگر قصد پذیرش کانادا را دارید، دانشگاه های این کشور برای تحصیل در رشته مامایی بسیار مناسب هستند. اگر مدرک لیسانس خود را در کشور دیگری به پایان رسانده اید، می توانید برای مدرک کارشناسی ارشد مامایی در کانادا نیز اقدام کنید.

    اگر قصد دریافت ویزای کار و اقامت دائم در کانادا را دارید، باید ویزای کانادا خود را دریافت کنید. چون سفارت کانادا در ایران شعبه ندارد و برای گرفتن ویزا باید به کشورهای همسایه مثل ترکیه مراجعه کنید.

     همراهی حرفه‌ای در مسیر مهاجرت

    در این مقاله همه چیز در مورد مهاجرت ماماها به کانادا را برای شما عزیزان توضیح داده ایم تا با اطلاعات بیشتر و دید بازتر مهاجرت کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *