مهاجرت کاری آلمان؛ بررسی شرایط، هزینه ها و مراحل!

  • مهاجرت کاری آلمان را می توان به عنوان یکی از برترین روش های مهاجرتی برای کاربران ایرانی در نظر گرفت که به واسطه داشتن مزایای زیاد، محبوبیت بالایی هم کسب کرده است. مهاجرت کاری به کشور آلمان کار راحتی نیست. متقاضیان دنبال کردن این روند، همواره باید به یک سری نکات خاص برای مهاجرت توجه داشته باشند. هر کدام از این نکات به نحوی خاص روی پروژه مهاجرت تاثیر گذار هستند. امروز ما قصد داریم تا در مورد صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان با شما صحبت کنیم. پس برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه شوید.

    بررسی انواع ویزای کار آلمان تضمینی

    بیایید تا کارمان را با بررسی انواع ویزای کار آلمان تضمینی شروع کنیم. امکان مهاجرت کاری آلمان بدون دریافت ویزا وجود ندارد. آلمان یکی از کشور های در حال توسعه بوده و همواره روند مهاجرت را برای کاربران متخصص راحت تر می کند. این مسئله باعث شده تا دولت آلمان ویزا های متنوعی را طراحی کند و آنها را در اختیار متقاضیان مهاجرت قرار دهد. در لیست زیر شما می توانید چند مورد از متداول ترین ویزا های صادر شده توسط دولت آلمان را مشاهده نمایید.

    • ویزای کار: این ویزا در اختیار متقاضیانی قرار می گیرد که در کشور آلمان کار پیدا کرده و آماده شروع هستند.
    • ویزای جستجوی کار: نام دیگر این ویزا، جاب سیکر است. با استفاده از آن شما می توانید به صورت موقت وارد آلمان شوید و به دنبال کار بگردید.
    • ویزای آوسبیلدونگ: این ویزا در اختیار متقاضیانی قرار می گیرد که به دنبال شرکت در دوره های تخصص و حرفه ای کشور آلمان هستند و پس از آن وارد بازار کار می شود.
    • بلو کارت: این روش مهاجرتی، هم سریع بوده و هم مزایای زیادی را در خود جای داده است. با دریافت بلو کارت، شما مجوز اقامت دائم آلمان را دریافت خواهید کرد. متقاضیان این کارت باید هم جاب آفر و هم مدرک دانشگاهی معتبر داشته باشند.
    • ویزای خود اشتغالی: این مدل از انواع ویزای کار آلمان تضمینی در اختیار متقاضیانی قرار می گیرد که به دنبال راه اندازی کسب و کار خود هستند.
    • ویزای انتقال درون شرکتی: این ویزا در اختیار متقاضیانی قرار می گیرد که همراه با شرکت خودشان به دنبال تاسیس یک شعبه در کشور  آلمان هستند.
    ویزای کار آلمان تضمینی

    مشاغل مورد نیاز برای دریافت ویزای کار آلمان تضمینی

    برای مهاجرت کاری آلمان، شما باید به لیست مشاغل مورد نیاز این کشور توجه کنید. دولت آلمان سالانه لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را تدوین کرده و آن را در سطح جهانی منتشر می نماید. توجه به این لیست باعث می شود تا شما با مشاغل مورد نیاز دولت این کشور آشنا شوید و نسبت به شروع کار اقدام نمایید. اکثر مشاغل مورد نیاز دولت آلمان به موارد قرار گرفته در دسته بندی مهندسی، آموزش و مشاغل ماهر اشاره دارد.

    به عنوان مثال، توسعه دهندگان نرم افزار، کارشناسان امنیت شبکه، کارشناسان فعال در زمینه امنیت اطلاعات و محققان دانشگاهی از جمله مواردی هستند که از نظر دولت آلمان در اولویت قرار دارند. متقاضیانی که در حوزه های خاصی همچون ساخت و ساز، لوله کشی و نجاری فعالیت می کنند هم می توانند روند مهاجرت خود را در سریع ترین زمان ممکن طی نمایند. پس اگر شما هم در دسته بندی های مذکور تخصص دارید، می توانید هم اکنون کارتان را شروع کنید.

    شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار کدام اند؟

    برای مهاجرت کاری آلمان شما باید به شرایط دنبال کردن این پروسه توجه ویژه ای داشته باشید. شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان یکی از همین موارد پر اهمیت به حساب می آید. شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان می تواند محدودیت های شما را کم و زیاد نماید. بازه سنی مورد تایید دولت آلمان بین 18 تا 45 سال می باشد. جدا از این مسئله، برای مهاجرت به کشور آلمان شما باید تخصص داشته باشید. تخصص در زمینه های آموزش، مهندسی و مشاغل خاص از جمله مواردی هستند که شما باید به آنها توجه کنید.

    دیگر شرط مهاجرت کاری آلمان، به مدرک زبان اشاره دارد. امکان دریافت ویزای کار آلمان تضمینی بدون مدرک زبان وجود ندارد. البته که دولت کانادا یک استثنا در این زمینه طراحی کرده است. کارشناسان فناوری اطلاعات و مخابرات که شغل حساسی دارند، لزوما نباید آلمانی بلد باشند! در صورتی که این افراد با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشند هم ویزا دریافت خواهند کرد. پس اگر شما هم در این زمینه مشغول به کار هستید، می توانید هم اکنون درخواست خود را ثبت کنید.

    شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان از طریق کار

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری آلمان، ثابت نیست. شاخه فعالیتی شما و مهارت ها و تخصص هایتان مهم ترین متغیری به حساب می آیند که مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان از طریق کار را تحت تاثیر خود قرار می دهند. در لیست زیر شما می توانید چند مورد از مدارک مورد نیاز دنبال کردن این پروسه را مشاهده نمایید.

    • چهار قطعه عکس
    • بیمه سلامت
    • مدارک شخصی
    • سوء پیشینه
    • پاسپورت معتبر
    • رسید پرداخت هزینه های مربوط به بررسی پرونده
    • رزومه شخصی
    • اطلاعات مربوط به تحصیل
    • اطلاعات مربوط به سابقه کار
    • بیمه نامه
    • مدارک مربوط به عدم سوء پیشینه کیفری
    • نامه شخصی برای توضیح هدف از مهاجرت به آلمان
    • قرارداد کاری در صورت وجود
    • جاب آفر در صورت وجود
    • شرح کار در آلمان
    • شرح مفصل از اشتغال در آلمان و منبع درآمد متقاضی

    ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه ای

    جالب است بدانید که امکان دریافت ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه ای هم وجود دارد! متقاضیان مهاجرت کاری آلمان، نباید لزوما مدرک دانشگاهی در اختیار داشته باشند! دولت آلمان به مدرک فنی و حرفه ای ایران اهمیت زیادی داده و متقاضیان دنبال کردن این پروسه بدون هیچ مشکل خاصی می توانند مدرک فنی و حرفه ای خود را نیز ارائه نمایند. لازم به ذکر است که ویزای کار آلمان فقط در صورتی ارائه می شود که حوزه فعالیتی شما با مدرک دریافتی تان همخوانی داشته باشد. عدم توجه به این مسئله مشکلات جدی را برای روند مهاجرت به آلمان از طریق کار ایجاد خواهد کرد.

    هزینه مهاجرت کاری به آلمان چقدر است؟

    هزینه ای که شما باید برای مهاجرت کاری آلمان پرداخت کنید، ثابت نیست. عوامل نسبتا زیادی وجود دارند که هزینه پرداختی متقاضیان برای بررسی پرونده را تحت تاثیر خود قرار می دهند. توجه به همه این موارد اهمیت زیادی داشته و می توانند سرعت مهاجرت را تغییر دهند. برای صادر شدن ویزای جستجوی کار در آلمان، شما باید 720 یورو پرداخت کنید. پس از این روند، شما باید 75 یورو برای صدور ویزا، 113 یورو برای صدور مجوز اقامت و 100 یورو برای بلو کارت خود پرداخت نمایید. هزینه ترجمه مدارک و تمکن مالی جزو  این دسته بندی ها به حساب نمی آیند. شما باید آنها را به صورت جداگانه پرداخت نمایید.

    ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه ای

    دریافت اقامت دائم آلمان پس از مهاجرت

    زمانی که شما ویزای کار آلمان را دریافت کرده و وارد این کشور شدید، نوبت به اقامت دائم می رسد. به خاطر داشته باشید که ارائه اقامت دائم به متقاضیان کار در آلمان تحت یک سری شرایط خاص صورت می گیرد. آلمان روی اقامت دائم خود حساسیت زیادی نشان داده و آن را در اختیار هر کسی قرار نمی دهد. البته که کاربران ایرانی خیلی سریع تر از سایر کشور ها می توانند نسبت به دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.

    اگر شما یک کارگر ماهر هستید، پس از 4 سال زندگی در آلمان می توانید اقامت دائم خود را دریافت نمایید. اگر شما یک محقق هستید، می توانید پس از 3 سال این روند را به اتمام برسانید. آزاد کار ها باید 5 سال در آلمان ساکن باشند تا اقامت دائم بگیرند. اگر شما بلو کارت اتحادیه اروپا را دریافت کنید و مهارت کافی در زبان انگلیسی داشته باشید، پس از 33 ماه اقامت دائم در اختیارتان قرار می گیرد. سریع ترین روش اقامت دائم مربوط به کارگران ماهر همراه با مدرک دانشگاهی معتبر می باشد. این کارگران پس از 2 سال اقامت دائم آلمان را دریافت کرده و می توانند به سراغ پاسپورت آلمانی و شهروندی کامل بروند.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *