شرایط مهاجرت به کانادا در 2023

  • مهاجرت به کانادا از جمله جذاب ترین پیشنهاداتی است که برنامه های مختلفی برای آن ارائه شده است. از جمله می توان به روش های مهاجرتی تحصیلی، سرمایه گذاری، کاری و اکسپرس اینتری اشاره کرد. جالب است بدانید دولت کانادا قصد دارد در سال های 2023، 2024 و 2025 نزدیک به 1.5 میلیون مهاجر را به شیوه های مختلف به این کشور پذیرش کند. در این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی این راه های مهاجرتی بپردازیم و شما را با شرایط و قوانین مهاجرت به کانادا بیشتر آشنا کنیم.

    مهاجرت به کانادا چیست؟

    مهاجرت به کشور کانادا و آمریکای شمالی حتی برای کسانی که در اروپا زندگی می کنند یک پیشنهاد جذاب است. کانادا همواره در لیست 5 رتبه برتر کشورهای محبوب مهاجران  در کنار آلمان و آمریکا قرار داشته است. این کشور علاوه بر کیفیت بالایی که برای زندگی شهروندان خود ارائه می دهد، کشوری چند فرهنگی با طبیعت بسیار بکر و جمعیت نه چندان زیاد است. چنین مواردی می توانند امتیازهای بسیار جذابی برای کوچ کردن به این کشور باشند.

    شرایط مهاجرت به کانادا براساس شیوه های مختلف آن متفاوت هستند که در ادامه به آن می پردازیم. همچنین لازم است بدانید مهاجرت به این کشور یک پدیده رایج است؛ چراکه هویت ملی مردمان کانادا بر پایه مهاجرت و فرهنگ های مختلف درهم تنیده شده است. مهاجرت به کشور کانادا، فرآیندی است که شما می توانید با کمک آن برای کوچ کردن قانونی به این کشور اقدام کنید. انتظار می رود تا سال 2025 موج مهاجرت به این کشور همواره صعودی بوده و این رقم در سه سال انتهایی به این تاریخ، 465، 485 و 500 هزار نفر باشد.

    چرا مهاجرت به کانادا را انتخاب کنیم؟

    برخی از دلایلی که می توانند مهاجرت به کشور کانادا را به عنوان یکی از گزینه های ایده آل برای شما درنظر بگیرند عبارتند از:

    • فرصت های شغلی: یکی از دلایلی که کانادا در طول سه سال اخیر و پیش رو جمعیت بسیار زیادی را برای مهاجرت قبول کرده و می کند، جبران نیروی کار متخصص است. نرخ بیکاری پس از دوره همه گیری کووید 19 به کمترین حالت خود رسیده و تخمین زده می شود نرخ مشاغل موردنیاز تا 1 میلیون جایگاه نیز باشد.
    • سیستم آموزشی عالی: سیستم مدارس در کانادا رایگان بوده و این کشور قوانین مهمی برای اجبار افراد جهت دسترسی به آموزش اعمال کرده است. علاوه بر این، مراکز آموزشی در این کشور برای دانش آموزان بین المللی از نظر اعتبار و کیفیت در جایگاه بسیار خوبی قرار دارند.
    • مراقبت های بهداشتی: اگر به عنوان یک کانادایی تابعیت دریافت کنید، دیگر نیازی نیست برای اکثر خدمات پزشکی و اورژانس هزینه ای بپردازید.
    شرایط مهاجرت به کانادا

    شرایط مهاجرت به کانادا کدامند؟

    برای آنکه بتوانید به این کشور مهاجرت کنید، لازم است یک سری شرایط داشته باشید. در این حالت است که می توانید به این کشور وارد شوید. شرایط مهاجرت به کانادا براساس روشی که در پیش می گیرید متفاوت است. به عنوان مثال در برخی موارد شما نیاز به دانش زبان بالا ندارید که می توان به روش سرمایه گذاری اشاره کرد ولی اگر بخواهید به روش تحصیلی اقدام کنید، هرچقدر نمره شما در این مدارک بالاتر باشد، شانس شما برای پذیرش بالاتر بوده و حداقل مدرک زبان نیز متفاوت است.

    برخی از متداول ترین شرایط مهاجرتی به این کشور عبارتند از:

    • برای کسانی که می خواهند از طریق برنامه کارگر ماهر فدرال به این کشور مهاجرت کنند، می بایست 1 سال سابقه کار مستمر تمام وقت را داشته باشند. این سابقه کار باید در 10 سال گذشته انجام شده باشد.
    • داشتن بودجه برای تمکن مالی یکی دیگر از مهم ترین شرایط مهاجرت به کانادا است که مبالغ آن بسته به شیوه ورود به این کشور متفاوت است. مثلا در کانادا این رقم برای دانشجویان در حدود 12 هزار دلار و یا برای کسانی که از طریق جاب آفر مراجعه می کنند، با توجه به درآمد شغل آنها کمتر از این مبلغ است.
    • سن یکی دیگر از شرایطی است که اگر در یک بازه خاص قرار بگیرید، یک پوینت مثبت را دریافت می کنید. مثلا اگر در رنج سنی 18 – 35 سال باشید، قادر خواهید بود حداکثر امتیاز را در مهاجرت های کاری و یا تحصیلی در مقاطع پایین تر دریافت نمایید.

    چنین شرایطی بسته به روش مهاجرتی متفاوت هستند. لازم است کسانی که برای مهاجرت به این کشور اقدام می کنند، به صورت جزئی تر با شرایط ویزای خود بیشتر آشنا شوند. تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا به بررسی 4 روش مهم این پروسه بپردازیم. همچنین در ادامه قوانین مهاجرت به کانادا برای هرکدام بیان می شوند.

    قوانین مهاجرت به کانادا

    انواع روش های مهاجرت به کانادا کدامند؟

    در رابطه با انواع روش های مهاجرت به کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:

    • مهاجرت کارگر متخصص: یکی از روش های متداول در بسیاری از کشورها اعم از کانادا، مهاجرت کارگر متخصص است. در این روش شما می توانید هم از سیستم اکسپرس اینتری و نیز برنامه های استانی استفاده کرده و اقدام به مهاجرت در کانادا نمایید. قابل ذکر است که کارگران ماهر می توانند خانواده های خود را نیز به کانادا آورده و پس از چند سال اقامت دائم دریافت کنند.
    • مهاجرت کبک: یکی از استان های کانادا، کبک نام دارد که سیستم مهاجرتی و برنامه های خاص خود را دارد. کسانی که برای مهاجرت به کبک اقدام کرده و قبول می شوند، سندی به نام CSQ را از اداره مهاجرت آنجا دریافت خواهند کرد.
    • برنامه مهاجرتی آتلانتیک: AIP نام برنامه مهاجرتی آتلانتیک کانادا است که کارفرمایان از طریق آن برای جذب استعدادهای خارجی اقدام می کنند.
    • مهاجرت تجاری: برنامه های مختلفی برای مهاجرت تجاری وجود دارند که شما می توانید از طریق آنها برای کوچ کردن به کانادا اقدام کنید. در این بخش می توان به برنامه های استارت آپ فدرال و برنامه افراد خود اشتغال یا کارآفرین فدرال اشاره نمود.
    • اسپانسرشیپ خانواده: کانادا هرساله در حدود 100 هزار مهاجر جدید را از طریق اسپانسرشیپ دعوت می کند. همسر و شرکای عادی، والدین، فرزندان تحت تکفل و نیز مادربزرگ و پدربزرگ ها می توانند از طریق این برنامه با تعهد حمایت مالی وارد کانادا شوند.
    مهاجرت تحصیلی به کانادا

    مهاجرت تحصیلی به کانادا

    یکی از راه های بسیار خوبی که می توانید برای مهاجرت به کانادا درنظر بگیرید که شاید بتوان آن را جزو آسان ترین روش مهاجرت به این کشور درنظر گرفت، مهاجرت تحصیلی است. در این حالت شما می توانید یک مرکز تحصیلی که برنامه پذیرش دانش آموزان و دانشجویان خارجی را ارائه می کنند، پیدا کنید. این مراکز باید صلاحیت میزبانی از دانش آموزان خارجی را از سوی دولت کانادا داشته باشند که معمولا به چنین مراکز منتخبی، DLI گفته می شود. شما تنها می توانید از طریق این مراکز اقدام به دریافت ویزای کانادا نمایید.

    برای پذیرش و مهاجرت تحصیلی به کانادا بسته به استان و دانشگاهی که در آن مشغول به کار هستید، روند انجام این کار متفاوت است. معمولا پذیرش از این طریق با ثبت نام در کالج یا دانشگاه ها صورت می گیرند. هزینه کالج در سال 14 هزار دلار کانادا بوده و برای دانشگاه ها از 15 هزار دلار شروع می شود. توجه کنید که معمولا هزینه دانشگاه ها و رشته های مختلف بیشتر از این رقم بوده و با یکدیگر متفاوت هستند.

    مراحل کلی مهاجرت تحصیلی عبارتند از:

    • پیدا کردن یک مرکز تحصیلی معتبر.
    • ارسال مدارک برای اپلای در دانشگاه.
    • دریافت تاییدیه از دانشگاه و آماده کردن مدارک برای درخواست ویزای تحصیلی.
    • اخذ نوبت سفارت و درخواست ویزای تحصیلی.
    • پرواز به کانادا و استقرار در دانشگاه.

    شرایط مهاجرت تحصیلی در کانادا چیست؟

    برخی از مهم ترین شرایط مهاجرت به کانادا در این روش که باید آن را رعایت کنند عبارتند از:

    • حتما از معتبر بودن و ثبت دانشگاه شما در لیست مراکز DLI اطمینان حاصل کنید.
    • لازم است مبلغ تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی خود (برای 1 سال کامل) را داشته باشید. مبلغ تمکن مالی در حدود +10 هزار دلار کانادا می باشد.
    • یکی از قوانین مهاجرت به کانادا ارائه مدارک پزشکی شما است. در صورت نیاز باید سلامت کامل بدن شما با معاینه پزشکی اثبات شود.
    • ممکن است ارائه مدارکی که وابستگی شما را به کشورتان اثبات می کند نیز لازم باشد. از جمله می توان به شغل، دارایی یا خانواده شما در کشور مبدا اشاره کرد. این مورد به جهت اطمینان از بازگشت شما به کشور مبدا درخواست خواهد شد.

    مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

    این روش شامل گروه های مختلفی از افراد می شود که عبارتند از: صاحبین کسب و کار، سرمایه گذاران، استارتاپ ها، کارآفرین ها و افراد خود اشتغال. شما می توانید در صورت دریافت این مدل از ویزا، به همراه خانواده خود به این کشور مهاجرت کنید. همچنین اشخاص خارجی حقیقی و خانواده آنها قادر خواهند بود در صورتی که بتوانند اقدام به یکی از کارهای زیر نمایند، کارت اقامت دائم کانادا یا Canada PR را دریافت کنند:

    • راه اندازی یک کسب و کار جدید.
    • گسترش کسب و کار خود در کانادا.
    • سرمایه گذاری بر روی یک کسب و کار کانادایی.

    روش های دریافت اقامت دائم با سرمایه گذاری در کانادا

    به طور کلی می توان به 4 روش اشاره کرد که می توانید در روند مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید. این موارد عبارتند از:

    • ویزای C12: در این حالت فرد باید از طریق برنامه ICT برای انتقال درون شرکتی به کانادا اقدام کرده و می تواند تجارت خود را در کانادا راه اندازی کند. در صورتی که به مدت 1 سال بعد از راه اندازی، بیزینس آنها موفقیت آمیز باشد، قادر خواهد بود برای اقامت دائم کانادا درخواست خود را ارسال کند.
    • ·        Start-Up Visa Program: در این حالت صاحبین مشاغل نوآور قادرند برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا اقدام کنند. معمولا کسب و کارهایی که بر تقویت نوآوری تمرکز می کنند در این برنامه دست بالاتر را دارند. اقامت دائم در این روش ممکن است 2 سال به طول انجامد.
    • ویزای کارآفرینی: اگر می خواهید در کسب و کار موجود در کانادا سرمایه گذاری کرده یا کسب و کار جدیدی را در آنجا راه اندازی کنید، می توانید از این ویزا استفاده نمایید. پس از 1 سال با بررسی فعالیت تجاری شما، امکان اقامت دائم وجود دارد.
    • برنامه مجوز کار LMIA: اگر کارآفرین هستید یا به عنوان یک سرمایه گذار فعالیت می کنید، قادر خواهید بود تا از برنامه LIMA مجوز کار خود را دریافت نمایید. این برنامه برای کارگران خارجی که قصد وارد شدن به کانادا را دارند مناسب می باشد.

    4 موردی که در این قسمت گفتیم، برنامه های فدرالی مهاجرت به کشور کانادا با سرمایه گذاری بودند. همچنین برنامه های استانی نیز برای این روش وجود دارند که عبارتند از:

    • آلبرتا.
    • بریتیش کلمبیا.
    • منیتبا.
    • نیوبرانزویک.
    • نوا اسکوشیا.
    • انتاریو.
    • جزیره پرنس ادوارد.
    • کبک.
    • ساسکاچوان.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *